Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

Και το παρόν 4ο τεύχος θα διανεμηθεί δωρεάν σε μεγάλο αριθμό αποδεκτών, με αποστολή mails που περιλαμβάνουν links για το κατέβασμα των ηλεκτρονικών αρχείων. Στην συνέχεια το περιοδικό θα διατίθεται σε όσους επιθυμούν, μέσω μικρής συνδρομής.

Επισυνάπτονται links για το κατέβασμα των τεσσάρων τευχών του περιοδικού σε μορφές PDF και FLIP.

Κυκλοφόρησε το 4ο Τεύχος της διμηνιαίας ηλεκτρονικής ενημερωτικής τεχνικής μας έκδοσης Οπως και τα προηγούμενα δύο τεύχη και το νέο 4ο τεύχος θα διανεμηθεί δωρεάν σε μεγάλο αριθμό αποδεκτών, με αποστολή mails που περιλαμβάνουν links για το κατέβασμα των ηλεκτρονικών αρχείων. Αργότερα το περιοδικό θα διατίθεται σε όσους επιθυμούν, μέσω μικρής συνδρομής.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... Σχόλια, προτάσεις, υποδείξεις, συνεργασίες (άρθρα, φωτογραφίες) που θα μας βοηθήσουν να οριστικοποιήσουμε την μορφή και να εμπλουτίσουμε τα περιεχόμενα και την ύλη του περιοδικού. Κάθε καλόπιστη υπόδειξη και πρόταση θα εξεταστεί πολύ προσεκτικά από την συντακτική & την εκδοτική επιτροπή. Δεν πρέπει ακόμη να αγνοηθεί ότι κάθε διαφημιστική καταχώρηση και κάθε συνδρομή, υπηρετούν την ανεξαρτησία και την βελτίωση της έκδοσής μας.Το περιοδικό διατίθεται υπό μορφή FLIP (με ανοιγόμενα φύλλα) και υπό μορφή PDF. ➢ Το 1ο τεύχος μπορείτε να κατεβάσετε από τα ακόλουθα links: Εκδοση σε μορφή PDF http://bit.ly/1paNoFz Εκδοση σε μορφή FLIP http://bit.ly/1ljYx3z➢ Το 2ο τεύχος μπορείτε να κατεβάσετε από τα ακόλουθα links: Εκδοση σε μορφή PDF http://bit.ly/1sznrkD Εκδοση σε μορφή FLIP http://bit.ly/TopsQB➢ Το 3ο τεύχος μπορείτε να κατεβάσετε από τα ακόλουθα links: Εκδοση σε μορφή PDF https://bitly.com/1lymhAI Εκδοση σε μορφή FLIP https://bitly.com/1qdTimD➢ Το 4ο τεύχος μπορείτε να κατεβάσετε από τα ακόλουθα links: Εκδοση σε μορφή PDF http://bit.ly/1mOPPeb Εκδοση σε μορφή FLIP http://bit.ly/1nM1WJj Παρατήρηση: το κατέβασμα των αρχείων μπορεί να διαρκέσει έως ένα λεπτό.Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.