Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

O σύγχρονος Κινέζος ζωγράφος Ζιάο Κάϊ Λιν, εγκατεστημένος στην Καλιφόρνια, είναι παγκοσμίως γνωστός για τις θαυμάσιες προσωπογραφίες που φιλοτεχνεί με απαράμιλλη ρεαλιστική τεχνική

Ο Ζιάο Κάι Λιν γεννήθηκε το 1960 στο Μπένγκ-µπου της Κίνας. Αποφοίτησε από την Κεντρική Ακαδηµία Τεχνών ντου Πεκίνου το 1991. Εζησε στην Στοκχόλµη την περίοδο 1992-1994, όπου άρχισε να ασχολείται µε την ελαιογραφία. Το 2003 εγκαταστάθηκε στο Λος Αντζελες και έγινε µέλος τηςΑµερικανικής Εταιρείας Προσωπογραφίας. Η τεχνοτροπία του Ζιάο Κάι Λιν αποτελεί συνδυασµό του ρεαλισµού και της δικής του εκδοχής του νεοκλασικισµού. Οι πίνακές του απεικονίζουν νεαρές γυναίκες σε ήρεµο περιβάλλον µε έµφαση στην αποτύπωση της εσωτερικής ευαισθησίας τους Εργα του Zhao Kailin έχουν εκτεθεί σε πολυάριθµες ατοµικές και οµαδικές εκθέσεις στην Ασία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και αρκετά αποτελούν µέρος σηµαντικών δηµοσίων και ιδιωτικών συλλογών. Εχει λάβει αρκετές τιµητικές διακρίσεις για το έργο του και έχει αποτελεί µέντορα των καλλιτεχνών του Κέντρου Συγχρόνων Κινεζικών Καλών Τεχνών (Contemporary Chinese Fine Art) στην Laguna Beach, California.
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.