Καλώς ήλθατε

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε ως Μέλη, προκειμένου να σχολιάσετε αναρτημένα άρθρα, slides κλπ ή/και να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τεχνικού ενδιαφέροντος.

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Για την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 έχει προγραμματιστεί εσπερίδα με κύριο ομιλητή τον κ. Γεώργιο Γεωργακάκο, Μηχανικό - Εκπαιδευτικό με θέμα "Συχνές Παρεξηγήσεις και Λάθη στην Χρήση της Δειγματοληψίας στην Βιομηχανία".

Σε συνέχεια της επιτυχούς εσπερίδας µε θέµα "Από το Κόστος Ποιότητας στα MUDA και το Lean Manufacturing", η οποία πραγµατοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΕ∆Ε στις 12 ∆ΕΚ 2014, έχει προγραµµατισθεί στο πλαίσιο συνεργασίας του ΕΦΠ µε το ΕΙ∆ΙΠ/ΕΕ∆Ε σειρά οµιλιών επί θεµάτων σχετικών µε την Ποιότητα, σε τακτική βάση, κάθε µήνα, τα απογεύµατα κάθε πρώτης ∆ευτέρας, στους φιλόξενους χώρους της ΕΕ∆Ε. Για την ∆ευτέρα 2 Φεβρουαρίου και ώρα 17,30 έχει προγραµµατιστεί εσπερίδα µε κύριο οµιλητή τον κ. Γεώργιο Γεωργακάκο, Μηχανικό - Εκπαιδευτικό, µε ευρύ πεδίο σπουδών σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία και εργασία σε Γερµανία, ΗΠΑ, Ρουµανία και Ελλάδα, συγγραφέα του βιβλίου "Στατιστικός Έλεγχος ∆ιεργασίας" του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστηµίου και κριτικό Αναγνώστη των βιβλίων "∆ειγµατοληψία" και "Στατιστικός Έλεγχος Ποιότητας" του ίδιου προγράµµατος, µέλος του ASQ (Senior) καθώς του Ελληνικού Στατιστικού Ινστιτούτου (ΕΣΙ). Θέµα της οµιλίας του κ. Γ. Γεωργακάκου θα είναι :"Συχνές Παρεξηγήσεις και Λάθη στην Χρήση της ∆ειγµατοληψίας στην Βιοµηχανία". Η εσπερίδα θα ολοκληρωθεί µε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης µε εξέχοντα στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους επιχειρηµατικούς τοµείς, καθώς και µε ανοικτή συζήτηση µε τους συµµετέχοντες. Με φιλικούς Χαιρετισµούς Ανδρέας Τζόγιος Γεν. Γραµµατέας ΕΦΠ
Εισάγετε το όνομά σας. *
Εισάγετε το e-mail σας. *
Μήνυμα
Κάντε ένα σχόλιο για το άρθρο. Το μήνυμα σχολίου σας θα δημοσιοποιηθεί μετά από έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή.
*

Σφάλμα

Εισάγετε το όνομά σας.

Σφάλμα

Εισάγετε το e-mail σας.

Σφάλμα

Εισάγετε μήνυμα σχολίου.

Σφάλμα

Προέκυψε ένα λάθος κατά την αποστολή του σχολίου σας, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μήνυμα

Το μήνυμα σχολίου απεστάλη επιτυχώς. Θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό μετά την έγκριση του από την αρμόδια Επιτροπή.